Το whitepharmacy.gr σας προσφέρει τους εξής τρόπους για να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας.

1. Μέσω του e-shop


Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας ή να χρησιμοποιήσετε το μηχανισμό αναζήτησης, ώστε να βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει.

Όταν έχετε συγκεντρώσει τα προϊόντα που θέλετε στο Καλάθι Αγορών σας, πατήστε στην «Ολοκλήρωση Παραγγελίας». Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τρόπο πληρωμής στο ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας μας.

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία θα λάβετε e-mail με επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και θα λάβετε μια ακόμη ειδοποίηση όταν θα γίνει η αποστολή της με sms και e-mail.


2. Τηλέφωνο


Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο (+30) 210-9944224 (Επιλογή 2) τις εργάσιμες ώρες και μέρες με απαραίτητο τον κωδικό του προϊόντος. Αναζήτηση και παραγγελία με όνομα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.


3. Ε-mail


Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο orders@whitepharmacy.gr. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και εφόσον έχετε δηλώσει διεύθυνση email, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης της παραγγελίας.

Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα αποστέλλονται μετα απο 1-3 εργάσιμες ημέρες με Speedex courier.

Σε περιόδους μεγάλων προσφορών και εκπτώσεων, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος.

**Ακύρωση Παραγγελίας: γίνεται δεκτή μόνο πριν την αποστολή της παραγγελίας μέσω της ιστοσελίδας μας, με τηλεφωνική επικοινωνία ή με e-mail.

Αν η ακύρωση γίνει αφού ξεκινήσει η αποστολή, τότε επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής και επιστροφής. Εάν έχετε πληρώσει μέσω πιστωτικής κάρτας, μετά την ακύρωση της παραγγελίας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να μας δώσετε τα στοιχεία του δικού σας τραπεζικού λογαριασμού ώστε να σας επιστραφεί το ποσό σε αυτόν, μείον τα τραπεζικά έξοδα.