Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:


Αντικαταβολή


Με Αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων. (Η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στο 1,70 €)

Η παραγγελία σας εκτελείται άμεσα όταν επιλεχθεί ως τρόπος αποστολής η Αντικαταβολή. Η αντικαταβολή μπορεί να επιλεχθεί μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδος.


Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα


Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή με απόλυτη ασφάλεια και εχεμύθεια χρησιμοποιώντας μια Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα, εύκολα και γρήγορα. Τα στοιχεία της κάρτας εισάγoνται απ' ευθείας στην ηλεκτρονική σελίδα Εκκαθάρισης Πιστωτικών / Χρεωστικών Καρτών της Εθνκικής Τράπεζας.

Ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας και κανένα άλλο στοιχείο της κάρτας σας (CCV2, ημερομηνία λήξης, κλπ) δεν κρατείται στις βάσεις δεδομένων μας για λόγους ασφαλείας.

Η εκκαθάριση γίνεται αυτόματα όταν επιλέγεται η Πιστωτική Κάρτα ως τρόπος αποστολής και η παραγγελία σας εκτελείται άμεσα.


Έμβασμα μέσω e-banking


Λόγω καθυστέρησης στην εκκαθάριση των πληρωμών και την εκτέλεση των παραγγελιων, δεν υποστηριζεται


Μέσω Paypal


Η εκκαθάριση γίνεται αυτόματα όταν επιλέγεται το PayPal ως τρόπος πληρωμης και η παραγγελία σας εκτελείται άμεσα.

* Οι μεγάλες προσφορές όλων των εταιρειών, καθώς και τα πακέτα προσφορών δεν τιμολογούνται σε επαγγελματίες.

* Είναι στην διακριτική ευχέρεια του sqin.gr να αξιολογεί τις παραγγελίες όταν αυτές εισάγονται στο σύστημα από επαγγελματίες σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία όσον αφορά τις παραγγελθείσες πόσότητες. Για παραγγελίες άνω του ποσού των 80€, δεν είναι διαθέσιμη η υπηρεσία της αντικαταβολής.

Η παραγγελία ακυρώνεται 5 ημέρες μετά την αποστολή του SMS / email.