Διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες

Στην "Be Miraculous" διατροφή εντάσσουμε συνταγές και προϊόντα πλούσια σε πρωτεΐνες, μειώνοντας ταυτόχρονα τους υδατάνθρακες και τα λιπαρά. Είναι η καλύτερη στρατηγική για να χάσετε βάρος χωρίς να πεινάσετε!


Με μοναδικές "miraculous" συνταγές υγιεινής μαγειρικής θα βελτιώσετε τη διατροφή σας σημαντικά με τη μείωση της κατανάλωσης τροφίμων υψηλών σε ενεργειακή πυκνότητα (θερμίδες) και την αύξηση πρόσληψης φυτικών ινών, λαχανικών, υδατανθράκων βραδείας απορρόφησης και άλλων έξυπνων τροφών.


Η "Be Miraculous" διατροφή χρησιμοποιεί τα προϊόντα βρώμης Dukan με σοκολάτα χωρίς ζάχαρη, καθώς και τα μοναδικά προϊόντα υψηλής πρωτεϊνικής περιεκτικότητας Grenade χωρίς ζάχαρη ως υγιεινή σοκολατένια πρόταση αντικατάστασης όλων των ανθυγιεινών επιλογών της καθημερινότητας μας.


Με στόχο την αύξηση του μεταβολισμού αποκτήστε έξυπνες συμβουλές για miraculous dressings που θα δώσουν μοναδικές γεύσεις στα φαγητά σας και θα λειτουργήσουν ως ο απόλυτος σύμμαχος σας στην τόνωση του μεταβολισμού σας και στην καύση του ανεπιθύμητου λίπους στον οργανισμό σας.

Βρείτε εδώ το πρόγραμμα διατροφής