Διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες

Σύμφωνα με τις διατροφικές συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας οι άνθρωποι που ακολουθούν μία ισορροπημένη διατροφή τείνουν να είναι πιο υγιείς, με ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα και χαμηλότερο κίνδυνο χρόνιων και μολυσματικών ασθενειών.


Μπορεί να νιώθετε ότι πήρατε παραπάνω βάρος μέσα στην καραντίνα.Οι Αμερικάνικες διατροφικές οδηγίες τονίζουν ότι η ημερήσια κατανάλωση 2-3 μερίδων πίτουρου βρώμης μειώνουν τόσο το σπλαχνικό όσο και το υποδόριο λίπος, μειώνοντας αποτελεσματικά το βάρος σας


Το πίτουρο βρώμης υπερτερεί σε σχέση με τις νιφάδες βρώμης ως προς την περιεκτικότητά του σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνη. Μήπως ήρθε η ώρα τελικά να βάλουμε το πίτουρο βρώμης στη διατροφή μας με τα προϊόντα Dukan φτιαγμένα αποκλειστικά από πίτουρο βρώμης, χωρίς ζάχαρη;


Ρυθμίστε το σάκχαρό σας χρησιμοποιώντας τα προϊόντα Dukan από πίτουρο βρώμης, τα οποία είναι υψηλά σε αδιάλυτες και διαλυτές φυτικές ίνες και ταυτόχρονα δεν περιέχουν ζάχαρη.


Ο εγκλεισμός πολλές ώρες στο σπίτι οδηγεί όλους μας στο ψυγείο και στο συχνό τσιμπολόγημα. Πολύ γρήγορα όμως πεινάμε πάλι. Νιώθετε πώς δεν μπορείτε να σταματήσετε να τρώτε μέσα στην καραντίνα; Το πίτουρο βρώμης περιέχει ίνες β-γλυκάνης και δημιουργεί μία γέλη στο στομάχι που σας επιφέρει κορεσμό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.


Φτιάξτε τη δική σας μπάρα δημητριακών με γρήγορες και εύκολες συνταγές από πίτουρο βρώμης. Γιατί με τα προϊόντα πίτουρου βρώμης Dukan χωρίς ζάχαρη η υγιεινή διατροφή έγινε εύκολη υπόθεση.